Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@20:27:10 GMT

خراسان رضوی با کمبود ۲۳ هزار معلم مواجه است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۲۷۴۶

خراسان رضوی با کمبود ۲۳ هزار معلم مواجه است

قاسمعلی خدابنده روز سه‌شنبه در نشست تخصصی با مدیران مدارس متوسطه اول و دوم شهرستان کاشمر با اشاره به به ساماندهی معلمان افزود: استان خراسان رضوی در سال گذشته با کمبود ۱۹ هزار معلم مواجه بود که از روشهای مختلف تأمین شد اما در سال تحصیلی آینده با کمبود ۲۳ هزار نیرو مواجه هستیم.

وی ادامه داد: برخلاف گذشته ابلاغ‌های معلمان در سال تحصیلی آینده به شرطی تأیید خواهد شد که برنامه هفتگی برای معلمان ارائه شود و بر همین اساس دسترسی به سامانه سیدا برقرار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی گفت: در این حالت باید مدیر مدرسه پس از آماده‌سازی ابلاغ توسط کارشناسان امور اداری در سامانه یکپارچه، برنامه هفتگی معلم را ثبت و تأیید کند در غیر این صورت ابلاغ معلم رسمیت ندارد و نمی‌تواند حقوق دریافت کند.

وی افزود: در گذشته برخی همکاران برای مدرسه‌ای ابلاغ می‌گرفتند ولی در جای دیگری مشغول کار بودند که چالش‌های جدی ایجاد کرده بود به همین خاطر امسال باید همکاران در همان مدرسه‌ای که ابلاغ برای آنها صادر شده حضور یابند.

خدابنده ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود واکسیناسیون کرونا تا تابستان انجام شود و اغلب افراد جامعه واکسینه گردند که در این صورت کلاس‌ها به صورت حضوری خواهد بود.

وی گفت: هرچند معلمان تلاش بسیار کردند اما دانش آموزان به خاطر آموزش از طریق فضای مجازی متضرر شدند و اگر این روش ادامه یابد گسستی بین اطلاعات دانش آموزان ایجاد خواهد شد.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی افزود: با شیوع کرونا همکاران ما توانایی لازم را برای فعالیت در شبکه‌های مجازی به دست آوردند، گرچه تا قبل از این بسیاری از همکاران فرهنگی نمی‌توانستند یک محتوای الکترونیکی تولید و آن را در فضای مجازی منتشر کنند و ارتباط و تعامل دوسویه‌ای را با دانش آموزان یا خانواده آنها نداشتند ولی در این ایام مهارت‌های لازم را فرا گرفتند و دانش‌آموزان هم با فراگرفتن آموزش‌های لازم توانستند از این محتواها استفاده کنند.

وی ادامه داد: تا قبل از شیوع کرونا ۲ هزار و ۷۰ مدرسه در استان خراسان رضوی به اینترنت دسترسی نداشتند اما با تفاهمنامه‌ای که با اداره کل فناوری اطلاعات استانداری منعقد شد از اردیبهشت تا خرداد ماه سال گذشته تمامی این مدارس حتی روستاها به اینترنت متصل شدند.

خدابنده گفت: تفاوتی که امسال در مقایسه با سال تحصیلی گذشته در ثبت‌نام دانش آموزان وجود دارد این است که امسال مدیر در سامانه سیدا باید گنجایش مدرسه خود را اعلام و بر اساس آن دانش‌آموز جذب کند در صورتی که سال‌های قبل این‌گونه نبود.

وی افزود: این سامانه بر اساس تعداد دانش‌آموز و میانگین استان، تعداد کلاس‌هایی را که در هر مقطع خواهد داشت اعلام می‌کند و سپس استان تفاهمنامه نیروی انسانی را با هر شهر بر اساس تعداد کلاس‌هایی که در سامانه سیدا اعلام شده منعقد می‌کند.

در سفر مدیرکل خراسان رضوی به کاشمر سه پروژه مرکز اسناد و موزه علوم آموزش‌ و پرورش و دبستان مرحوم رحیمی با هزینه ۱۲ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ مدرسه ۱۲ کلاسه زنده‌یاد خانی نیز با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال به زمین زده شد.

کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کاشمر وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کاشمر وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا کاشمر وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور خراسان رضوی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • به صدا درآمدن زنگ روز معلم در مدرسه دخترانه شهید امام بخش + تصاویر
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی