Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@03:24:31 GMT

تمام مدارس کشور به اینترنت متصل شدند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۸۲۸۳۹

تمام مدارس کشور به اینترنت متصل شدند

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: این کار با کمک وزارت ارتباطات انجام و تمام مدارس کشور به اینترنت متصل شدند. البته هوشمندسازی دارای مراتب مختلف است. لازم است در گام‌های بعدی شبکه‌سازی مدارس انجام و امکان تبادل ارتباط بین مدرسه و معلم، معلم و خانواده و معلم و دانش آموز فراهم و افزایش یابد. به گزارش پول نیوز، محسن حاجی میرزایی در نهمین نشست‌ گفت و گوی هفته که با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر ارتباطات برگزار شد با بیان اینکه در حال حاضر شبکه شاد، مهمترین پروژه راهبردی آموزش و پرورش به شمار می رود اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا در کشور، به سمت آموزش مجازی رفته ایم و تحقق آموزش مجازی مستلزم برنامه ریزی و مدیریت دقیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این مهم از طریق شبکه شاد به عنوان اپلیکیشن رسمی آموزش و پرورش میسر خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت ارتباطات در تامین سخت افزار و اینترنت رایگان شبکه شاد به آموزش و پرورش کمک کرده است گفت: هرچند طبق برنامه ها و اسناد سیاستی، باید از مدت‌ها پیش آموزش در فضای مجازی در آموزش و پرورش آغاز می‌شد، ولی متاسفانه به دلیل برخی مشکلات و عدم تامین زیرساخت های کافی این کار به تعویق افتاده بود.

حاجی میرزایی ادامه داد: اما با بروز کرونا، نیاز به آموزش در این فضا بیشتر و باعث شد به سمت این نوع آموزش در زیست بوم جدید حرکت کنیم. در این میان نقش معلم، دانش آموز و نیروهای صف و ستاد نیز تغییر کرد.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش قبلِ کرونا با آموزش و پرورش بعد کرونا یکسان نیست و دچار تغییراتی شده است. می توان در ساختار جدید که در حال شکل گیری است، نقش اصلی و تحولی داشته باشیم. در این راستا به کمک وزارت ارتباطات برای تقویت و توسعه عملکرد و کارکرد شبکه شاد نیاز داریم.

وزیر آموزش و پرورش جامعه را نیازمند کسب سواد رسانه‌ای دانست و گفت که بر اساس گزارش یونسکو، ۶۷ درصد معلمان، برای نخستین بار آموزش الکترونیکی را در سطح جهان تجربه کرده اند.

حاجی میرزایی با اشاره به نقش شبکه شاد در تحقق عدالت آموزشی گفت: شاد، ظرفیت زیادی برای عدالت آموزشی در کشور ایجاد کرده و اکنون می توان گفت که در جهت رفع محرومیت آموزشی به ویژه در مناطق کم برخوردار و محروم کشور یک ابزار قوی در دست داریم. در این زمینه می‌توانیم با کمک وزارت ارتباطات و توان افزایی معلمان، دانش آموزان و مدارس این امر را محقق کنیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: گام نخست در راستای کاهش و رفع این محرومیت ها، هوشمندسازی مدارس است که با کمک وزارت ارتباطات انجام شد و تمام مدارس کشور به اینترنت متصل شدند. البته هوشمندسازی دارای مراتب مختلف است. لازم است در گام‌های بعدی شبکه‌سازی مدارس انجام و امکان تبادل ارتباط بین مدرسه و معلم، معلم و خانواده و معلم و دانش آموز فراهم و افزایش یابد. برای این مهم باید یک فضای تخصصی به وزارت آموزش و پرورش اختصاص یابد.

مراحل نهایی یکپارچه شدن ۳ سامانه اصلی آموزش و پرورش
وی با اشاره به اینکه می توان از شبکه شاد برای یکپارچه‌سازی سامانه‌های آموزش و پرورش نیز استفاده کرد عنوان کرد: سه سامانه اصلی در وزارت آموزش و پرورش داریم؛ سامانه دانش آموز که از ثبت نام تا صدور کارنامه را برعهده دارد، سامانه نیروی انسانی که یک میلیون نیروی انسانی را سازماندهی و مدیریت می‌کند و سامانه مالی که پرداخت مالی تمام نیروهای این وزارتخانه را بر عهده دارد.

به گفته حاجی میرزایی این سامانه‌ها باید بتوانند با هم مرتبط و یکپارچه شوند که خوشبختانه این کار تا حد زیادی پیش رفته و تقریبا رو به اتمام است.

وزیر آموزش و پرورش به موضوع اینترنت پاک و اهمیت آن برای خانواده‌ها و جامعه متدین کشور نیز اشاره کرد و گفت: این کار سخت و پیچیده است. لازم است با همکاری دو وزارتخانه و تلاش و پیگیری‌های همکاران مسئول بتوانیم مسئله را تا حد امکان حل کنیم.

وی درباره نقش هنرستان‌های علمی و کاربردی در تربیت نیروی انسانی ماهر نیز گفت: پرورش نیروهای مهارتی از جمله اهداف‌ اصلی وزارت آموزش و پرورش در سال‌های اخیر بوده است.

حاجی میرزایی ادامه داد: بر اساس قانون باید تا پایان برنامه ششم توسعه ۵۰ درصد دانش آموزان در هنرستان‌ها مشغول به تحصیل شوند. در این مسیر پیشنهاد می‌کنیم برای تامین نیروی انسانی آینده کشور هنرستان‌هایی را با همکاری وزارت ارتباطات جهت پرورش نیروی فنی در این حوزه راه اندازی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان بر اهمیت افزایش زیرساخت‌های فناوری در دانشگاه‌های کشور نیز تاکید کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان با ۶۴ پردیس و۱۰۰هزار دانشجو از بزرگترین دانشگاه‌های کشور است و دانشگاه شهید رجایی نیز نیروهای فنی را برای آموزش و پرورش تامین می‌کند. امیدواریم با همت وزارت ارتباطات بتوانیم زیرساخت‌های فناوری را در این دو دانشگاه مهم وابسته به وزارت آموزش و پرورش ارتقاء دهیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اینترنت رایگان آموزش قانون فناوری مجازی وزارت آموزش و پرورش کمک وزارت ارتباطات وزیر آموزش و پرورش نیروی انسانی حاجی میرزایی دانش آموز شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از توزیع بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر رایگان در مدارس استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، افشین امیریان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ضمن گرامیداشت مقام معلم و سالروز شهادت استاد متفکر شهید مرتضی مطهری، اظهار داشت: جای شهید مطهری امروز بسیار خالی است، امروز نیاز بسیاری در زمینه اقناع و گفت‌وگو با نسل جدید وجود دارد.

وی با بیان اینکه شهید مطهری در هر زمینه‌ای که دشمنان به مسائل مختلف ایران و اسلام حمله کردند، کتاب‌ها نوشت، عنوان کرد: این شهید بزرگوار سخن بسیار متفکرانه‌ای دارند در خصوص معلمان و فرمودند که من ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت. این مسئله، مسئله مهمی در تعلیم و تربیت است.

امیریان با اشاره به اینکه معلمان ما باید تربیت نسلی جست‌وجوگر و متفکر را دنبال کنند، عنوان کرد: تربیت نسل جدید آن چنان مهم است که مقام معظم رهبری هم در این خصوص فرمودند که آسیب‌های اجتماعی را خود دانش‌آموزان باید به دنبال رفع آن باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امتحانات نهایی پیش روی ما است، افزود: جان‌مایه و محوریت امتحانات نهایی و سوابق تحصیلی این است که همه چیز کتاب است و کتاب درسی خود آموزش و پرورش محوریت است. طرح امتحانات نهایی صرفا از داخل خود کتاب درسی است. برای همین از طراحان سوال در کشور تعهد گرفته شده که طراحی سوالات فقط باید از خود کتاب درسی باشد.

امیریان با اشاره به اینکه شعار محوری هفته معلم امسال، «همه مدیون توییم» است، بیان کرد: شاخصه اصلی قطعا «ایران قوی، مدرسه قوی، معلم قوی» است و این بدان معناست که ایران قوی از مسیر مدرسه قوی می‌گذرد و مدرسه قوی نیز از مسیر معلم قوی می‌گذرد، برای همین است که تعلیم و تربیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به توزیع شیر در مدارس استان، بیان کرد: در مجموع تاکنون بیش از 3 میلیون و 800 هزار پاکت شیر در 34 نوبت در مدارس ابتدایی استات توزیع شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه نیز ادامه خواهد داشت، 22 میلیارد و 800 میلیون تومان مجموع هزینه خرید شیر برای توزیع در مدارس بوده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند